Előfizetői tartalom

Csak a dollár lépkedett ma a forint piacán

Portfolio
A forint alig mutat elváltozást az euróval és a svájci frankkal szemben, ha rövid időtávon vizsgáljuk. Ezzel egyébként éppen a piaci várakozásoknak megfelelően viselkedik az EURHUF, hiszen az általunk megkérdezett alapkezelők többsége pont semleges képpel rendelkezik három hónapos időtávon. A nemzetközi sokkok továbbra is a dollárkeresztünkön látszanak meg a leginkább, ma például pontosan annyit erősödtünk a dollárral szemben, mint amennyit az vesztett az euróval szemben.

2014. december 09. 16:46 Megosztás A dollár mozgott ma A mai napot teljes mértékig a korábban általunk is vázolt összefüggés jellemezte, vagyis az, hogy a fontosabb devizapiaci események szinte teljes mértékig a dollár-forint kurzusában csapódnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés