Előfizetői tartalom

Eddig tartott: máris lerázta magáról a Trump-hatást a dollár

Portfolio
Kevesebb, mint 24 óra alatt lerázta magáról a Trump-hatást a dollár, hiszen az euróval szemben lényegében ugyanoda visszaerősödött, ahonnan esni kezdett a szerda esti elnöki üzenetek hatására. Közben figyelemre méltó, hogy a forint kicsit még tovább gyengült, az euróval szemben immár 313 közelében járunk, ami újabb egyhavi mélypontot jelent.

Amint tegnap este a Wall Street Journalnak adott Trump-interjú kapcsán beszámoltunk róla, többek között azt mondta: "Az amerikai dollár egyre inkább túl erőssé válik", ami mindenkinek fáj és jobb lenne, ha a Fed alacsonyan tartaná a kamatokat "Úgy gondolom, a dollárunk túlzottan erőssé kezd válni, és ez részben az én hibám, mert az emberek bíznak bennem. De ez fáj, ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés