Előfizetői tartalom

Utolsó helyek a Portfolio mai befektetői klubján!

Portfolio
A 2015. január 15-i napot minden bizonnyal minden befektető bevéste a fejébe. Ezen a csütörtök délelőttön lepte meg szinte az egész világot a svájci jegybank azzal, hogy eltörölte az euróval szemben 2011-ben felállított árfolyamküszöböt. Azóta sorra jelentek meg a vélemények a váratlan svájci bejelentésről, pro és kontra hallhatjuk az érveket. A Portfolio eddig sem hagyta szó nélkül a témát, most pedig ennek szenteljük következő befektetői klubunkat. Így a regisztráló vendégeink személyesen is meghallgathatják, hogy mit gondol a döntésről, annak következményeiről Duronelly Péter és Tardos Gergely.

Előadóink: Duronelly Péter, stratéga és senior portfóliómenedszer, Aegon Alapkezelő Tardos Gergely, vezető elemző, OTP Bank Moderátor: András Bence, elemző, Portfolio Tervezett témáink: Miért pont január 15.? Mivel lehet indokolni a svájci jegybankárok döntését? Mennyire volt megalapozott? Mit okozott ez a globális piacokon? És mi várható a svájci frank piacán a jövőben? Hozzá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés