Előfizetői tartalom

Erősödött a forint a jó hangulatban

Portfolio
Bár az orosz-ukrán feszültség érdemben nem enyhült, sõt Vlagyimir Putyin egyes mai kijelentéseit akár fenyegetésként is lehet értelmezni, mégis határozottan javult a részvénypiaci hangulat, ami idõvel a forintnak is lendületet adott más térségi devizákkal együtt. A genfi külügyminiszteri csúcstalálkozó még tart az orosz-ukrán válság rendezésérõl, így az arról megjelenõ információk még jelentõs mozgásokat válthatnak ki az ünnepek elõtti kereskedés során.

2014. április 17. 17:17 Megosztás Erősödött a forint a jó hangulatban Az amerikai részvénypiacok nyitása után is fennmaradt az alapvetõen bizakodó légkör a piacokon, ami fenntartotta a forint viszonylagos erejét a nap végéig is, igaz fontos megjegyezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés