Előfizetői tartalom

Fontos szinthez ért a forint

Portfolio
Még a nagy meglepetést okozó mai lengyel kamatdöntés előtt újabb kísérletet tett a forint a 307-es szint lefelé áttörésére az euróval szemben, de ez nem sikerült, így nem alakult ki újabb bő kéthavi csúcs. Aztán a meglepően nagy, 50 bázispontos lengyel vágás hatására is fennmaradt a forint ereje, ami annak tükrében érthető is, hogy újra alacsonyabb a lengyel alapkamat a magyarnál. Eközben a nemzetközi részvénypiacokon folytatódott az igen borús hangulat, de ez láthatóan nem különösebben zavarja mostanában a magyar fizetőeszközt. A fontos technikai zónán azonban még nem tudott átjutni a magyar fizetőeszköz és ha kitart a borongós környezet, akkor ez korlátozott esélyű.

2014. október 08. 21:08 Megosztás Egyelőre nincs meg az új csúcs A 307-es szinthez szegezték a forintot, a hazai fizetőeszköz az esti órákban sem tudott új csúcsra erősödni az euróval szemben. Az euró-forint jegyzések este továbbra is a 307-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés