Előfizetői tartalom

296 körül hullámzik az euró

Portfolio
A kedd délutáni gyengülésbõl csak kis részt tudott ledolgozni ma reggelig a forint, délelõtt pedig új egyhavi mélypontra esett az euróval szemben 296,5-nél. Innen erõsödés indult, de ajegyzések csak rövid ideig jártak a 295-ös szint közelében. A ma délelõtti olasz kötvényaukciók eredménye nem okozott markáns piaci reakciókat, egyelõre kivár a piac a bizonytalan politikai helyzetben. Magyarországon a befektetõk a pénteki jegybankelnöki személyi bejelentésre készülnek.

2013. február 27. 15:45 Megosztás Még sokáig fennmarad a svájci árfolyamküszöb A svájci jegybank elnöke, Thomas Jordan arra számít, hogy még nagyon sokára oldják fel az euró frankárfolyamára bevezetett alsó küszöböt - idézte a jegybanki szakembert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés