Előfizetői tartalom

Itt kövesd az árfolyamokat!

Portfolio
Teljesen váratlan bejelentést tett a svájci jegybank, feladta az árfolyamküszöböt 3,5 év után. Döntése azonnal óriási hullámokat kavart a piacokon, főként a devizapiacok esetében. Hogy az olvasók ilyenkor is azonnal hozzájussanak a legfontosabb információkhoz, összegyűjtöttük egy helyre azokat az oldalainkat, ahol az árfolyamokat lehet nyomon követni a Portfolio-nál.

Az árfolyamok minden rezdülését figyelhetik a Portfolio olvasói különböző szolgáltatásainknak köszönhetően, így a svájci jegybank váratlan döntése okozta mozgásokról is azonnal értesülhetnek. Fontos megjegyezni az aktuális mozgások kapcsán, hogy a svájci frank-forint piacán nagyon sok árjegyző felfüggesztette a jegyzést, ahol mégis van, ott a meghirdetett árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés