Előfizetői tartalom

Káprázatos: odavan a forintért a svájci nagybank

Portfolio
Az előkelő második helyre lépett előre a forint a Credit Suisse elemzői által havonta összeállított, a feltörekvő piaci devizák vonzerejét bemutató áprilisi rangsorban, miután márciusban még a dobogó harmadik fokán állt. Mindez azonban nem abból következett, hogy kedvezőbb értékelést kapott volna a hazai fizetőeszköz a svájci nagybanktól. Abból adódott ugyanis, hogy az indiai rúpia kevesebb pontszámot ért el, melynek következtében hátrébb csúszott a listán. A forint teljesítménye azonban még így is figyelemre méltó a feltörekvő devizák között.

A Credit Suisse stratégái által havonta összeállított feltörekvő piaci devizák áprilisi rangsorában a forint a második helyre lépett előre a márciusi harmadik pozícióból, miközben "vonzereje" lényegében nem változott az elemzők értékelése szerint. Ezúttal is 2,5 pontot kapott ugyanis a hazai fizetőeszköz az előző szintén 2,5 pont és a februári 0,5 pont után. Azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés