Előfizetői tartalom

Szenvedett a forint, ugrott egyet a dollár

Portfolio
Egy héttel az év vége előtt úgy tűnik, hogy "nem fogad szót" a forint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek, aki egy minapi interjúban a 308-310 körüli tartományt jelölte meg kívánatosnak, hogy az év végi államadósság ráta kedvezően alakuljon. Az interjú hatására múlt pénteken indult forinterősödés még aznap kifulladt, azóta lényegében 313-314 körül ingadozott a forint, de minden nap láttunk hirtelen gyengülési hullámokat. Ma ugyanez történt, így kora este újra 315 körül járt az euró jegyzése, igaz továbbra sem zárhatjuk ki, hogy kialakul egy forinterősödési hullám. Ma például újra kiváló volt a fejlett részvénypiaci hangulat, ami akár segíthet is ebben.

2015. december 23. 17:28 Megosztás Szenvedett a forint, ugrott egyet a dollár Nap végére sem tudott visszaerősödni a forint, így az euróval szembeni jegyzések 315 közelében ragadtak. Mivel az olajárak ma az amerikai készlet-adatok hatására szárnyalni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés