Előfizetői tartalom

Kétéves mélypontra küldték a forintot

Portfolio
Erõteljes kockázatkerülést váltottak ki a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon a hétvégi orosz-ukrán fejlemények, amely negatív hangulatot a feltörekvõ piacok, azon belül is a mi térségünk látványosan megérzett. Az orosz rubel után ugyanis a forint esett a második legnagyobbat (1,4%) a ma esti állapot szerint a dollárral szemben péntekhez képest. A negatív hangulatban erõre kapott a svájci frank, így vele szemben kétéves mélypontra bukott a magyar fizetőeszköz 258,5 körül. Az euróval szembeni jegyzések is kétéves mélypont körüli szintet jeleznek 313,8 körül. Az állampapírpiacunkon ma a nap nagy részében mérsékelt hozamemelkedés mutatkozott.

2014. március 03. 18:45 Megosztás 314 közelében is járt az árfolyam A kora esti órákban tovább gyengült a forint az euróval szemben, háromnegyed hat körül 314 közelében is járt az euró/forint kurzus, amire legutóbb február közepén volt példa....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés