Előfizetői tartalom

310 közelében ragadt az euró

Portfolio
A kora délutánig tartó oldalazás után hirtelen esni kezdett a forint és 310 közelében új kéthavi mélypontra esett az euróval szemben. Ebből a helyzetből érdemben a késő délutáni órákban sem tudott szépíteni. A frankkal szemben közel három, míg a dollárral szemben csaknem négyhavi forintmélypontról beszélhetünk. Az árfolyammozgásban szerepe lehetett a rekord alacsonyra süllyedt magyar állampapírhozamok mellett annak, hogy a kora délután közzétett devizahiteles mentőcsomag új elemként valóban tartalmaz a forinthitelesek számára is egy mentőcsomagot, igaz ez inkább csökkentheti a bankok számára az esélyes veszteség mértékét. A tiszta helyzetig az őszi újabb, az elszámolás konkrétumait tartalmazó törvényig várni kell.

2014. június 27. 17:20 Megosztás 310-ig ment az árfolyam, majd visszafordult Az árfolyam az esti, kevésbé likvid kereskedési szakaszba átlépve visszafordult a 310-es szintről, de érdemi elmozdulás nem történt és immár nem is várható. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés