Előfizetői tartalom

Kéthetes csúcson a forint

Portfolio
Héthavi csúcsra kapaszkodott a dollár az euróval szemben a Fed közelgő első kamatemelésével, illetve az EKB további lazításával kapcsolatos várakozások miatt, ami egyúttal új sokéves mélypontra küldte a dollárban jegyzett arany árát. Közben a terrorizmus veszélye mellett a vezető részvénypiacok továbbra is jól érzik magukat, épp emiatt a forint is mérsékelten erősödni tudott hétfő reggel óta és így egy fontos technikai határvonalig jutott az euróval szemben.

2015. november 18. 11:37 Megosztás 310-hez közelít az euró November elején járt ennyire közel a 310-es határhoz a forint, mint ma reggel. Igaz, a sáv alja, amelyben hónapok óta mozog az árfolyam 308-309 körül van, tehát a jó piaci hangulatban akár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés