Előfizetői tartalom

Közel három éves csúcson a forint a fonttal szemben

Portfolio
A pénteki napot 306-nál indította a forint a tegnapi nagy szárnyalás után, délelőtt azonban úgy tűnt, nem tudja folytatni a menetelést. Dél környékén aztán újra kisebb erősödés bontakozott ki a forint piacán, így most újra 305,5 környékén, tegnapi csúcsához közel tartózkodik. Eközben a font már 1,1%-os napi esésnél tart az euróval szemben, amivel a forint új, közel három éves csúcsra tört a brit devizához képest: legutoljára 2013 decemberében fordult elő, hogy mindössze 353 forintot kérjenek egy fontért.

2016. szeptember 23. 16:02 Megosztás Ütik a fontot A font az összes fontosabb devizával szemben jelentős leértékelődést mutat a mai napon, az euróval szembeni jegyzések 1,1%-ot esve már az 1,15-öt közelítik. A forint közben viszonylag erős szinten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés