Előfizetői tartalom

Kivárnak a forintbefektetők

Portfolio
Péntek óta nem beszélhetünk jelentős forintmozgásról, hiszen az euróval szembeni jegyzések a 313-315 közötti szűk tartományba ragadtak. Mindez amellett következett be, hogy a nemzetközi részvénypiacokon a geopolitikai feszültségek továbbra is intenzíven mozgatják az árfolyamokat. A forintpiaci stabilitás az augusztus eleji "vihar" után a magyar állampapírpiacra visszatért viszonylagos stabilitással is összefügghet.

Egy hete esett 2,5 éves mélypontra a forint az euróval szemben 317,3 körül, majd péntekig határozott erősödést láttunk 313 körülig, azóta viszont a lendület elfogyott, inkább oldalazást láttunk a 314-es centrum körül. A dollár kurzusa ma reggel 234,5 körül, a svájci franké 258,5 körül jár. A ma hajnali kínai makroadatok (ipari termelés, beruházások, kiskereskedelmi forgalom)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés