FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Lefordult a kéthetes csúcsról a forint

Portfolio
Hétfőtől ma délelőttig csak minimálisan mozdult a forint az euróval szemben a 314-es szinthez képest, és az állóvízen még a vártnál jobb magyar GDP-adat sem tudott kezdetben változtatni. Aztán ahogy délelőtt javulni kezdett a külpiaci hangulat, úgy a forint is elkezdett erősödni, de a hullámszerű mozgás délután alakult ki a vártnál gyengébb amerikai makroadatra. A forinterősödésben a magyar kötvények újból növekvő vonzereje és így az intenzív hozamesés, illetve egy technikai szint elesése is szerepet játszhatott. Az euróval szemben átmenetileg 311,5-ig, azaz kéthetes csúcsra ugrott a forint, de késő délután kifulladt a lendülete és 312,5-ig visszagyengült.

2014. augusztus 14. 17:22 Megosztás Lefordult a kéthetes csúcsról a forint A 311,5-ös szint érintése után (kéthetes forintcsúcs) nap végén újra gyengült a forint: az euró jegyzése 312,5-312,7-ig visszaemelkedett. Amint korábbi posztjainkban beszámoltunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés