Előfizetői tartalom

Lehet még kakaó a forintban!

Portfolio
A csütörtök este beterjesztett görög reformcsomag hírére és az arra adott reakciók hatására nagyot javultak a görög megállapodás esélyei és lényegesen csökkent a Grexit valószínűsége - kommentálja a legújabb fejleményeket Demetrios Efstathiou, az ICBC Standard Bank londoni elemzője. A szakértő szerint még tovább erősödhet a forint.

Valósággal leszakadt a forint árfolyama, ha az euróval szembeni kurzusra tekintünk. A csütörtök reggeli 318-as szintről péntek délelőttre 311-ig erősödött a hazai fizetőeszköz.Ez egyértelműen a kedvező görög hírekkel függ össze. Az ambiciózus görög reformcsomag akár pozitív fordulatot is hozhat az elmúlt napok huzavonája után.Kapcsolódó cikkünk2015.07.10Brutális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés