Előfizetői tartalom

Meddig hanyatlik még a dollár?

Hetek óta intenzíven gyengül a dollár az euróval és a forinttal szemben is, így sokan kérdezgethetik a nyaralási csúcsszezon kellős közepén, hogy meddig tarthat még ez a sorozat. A grafikonok alapján benne lehet még a mozgásban 1-2%-os további dolláresés, ami azt jelenti, hogy a 252 körüli zónát megnézheti a dollár/forint árfolyam, de onnan esélyes, hogy újra elpattan.

A világ legnagyobb forgalmú devizapárja, az euró/dollár ma hajnalban már 1,1850 körülig ugrott a Trump-adminisztráció sorozatos botrányai (legutóbb Scaramucci kirúgása) és az egyre jobb színben feltűnő eurózóna miatt. Az árfolyam tehát újabb 2,5 éves dollármélypontot jelent és egyúttal azt is, hogy a jegyzések úgy mentek át a 200 hetes mozgóátlagon 1,1788-nál, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés