Előfizetői tartalom

Valamiért gyengül a forint

Portfolio
Erősödéssel kezdett kedd reggel a forint az euróval szemben miután világszerte javult a hangulat az első amerikai elnökjelölti tévévita után. A szakértők többsége szerint inkább Clinton győzelmét hozta a vita, ennek köszönhetően a mexikói pezó egyelőre a nap legnagyobb nyertese. A forint viszont a reggeli próbálkozás után nem futott neki újra a 306-os támasznak, ehelyett két lépésben 1 egységnyit gyengült, majd egészen 308-ig húzták az eurót.

2016. szeptember 27. 16:04 Megosztás 308-ig húzták az eurót Nem igazán világos, hogy miért kezdett ma gyengülni a forint, ami akár fel is élesztheti azokat a véleményeket, mely szerint a jegybank időnként a "piacon van" annak érdekében, hogy a jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés