Előfizetői tartalom

Megpofozták a forintot, de több is jöhet még

Portfolio
Az amerikai jegybank kifejezetten optimista hangulatú közleményt tett közzé a mai döntését követően. Az eszközvásárlásoknak vége és jól halad a fellendülés az USA-ban, ez pedig természetes módon további dollárerőt jelent a devizapiacon. Ilyen környezetben szinte mindig nyomás alá kerülnek a feltörekvő piaci devizák, és ez alól a forint sem jelent kivételt. Egyelőre kisebb pofonokat kaptunk, igazán erős gyengülő momentum még nem bontakozott ki.

2014. október 29. 21:09 Megosztás Így zárt a forint A Fed döntése után közvetlen a forint euróval szembeni árfolyama a 310-es szint felett is járt, azonban végül 309,30 közelébe süllyedtek vissza a jegyzések, miután a nemzetközi piacok is megnyugodtak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés