Előfizetői tartalom

Merre mehet tovább a forint? (Technikai elemzés)

Portfolio
Az amerikai állam hitel kockázatának megítélését a Standard and Poor's hivatalosan egy fokozattal leminősítette, amire a devizapiac a hétfő reggeli nyitásban hevesen reagált. Természetesen a hírre az amerikai dollár folyamatosan gyengül, például az euró és a japán jennel szemben, és az EURHUF felszúrt 275-ös technikai szint fölé.

Az EURHUF árfolyamáról a múlt héten megírtuk, hogy egy technikai alakzatot épít - napos emelkedő ék-, valamint azt is, hogy az ék felső száráról, 275,10-ről inkább az eladás favorizált. Mivel az árfolyammozgás nem érvénytelenítette az "ék" alakzatot, így korábbi véleményünket továbbra is fenntartjuk, vagyis az árfolyam erről a szintről előbb korrigál vissza, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés