Előfizetői tartalom

Nem bír megállni, szárnyal a forint

Portfolio
Továbbra is szükség van a nagyon laza monetáris politikára az eurózónában, így az eszközvásárlási program visszafogásának még menetrendje sincs - lényegében ezeket az üzeneteket közvetítette a mai kamatdöntési sajtótájékoztatón Mario Draghi EKB-elnök, ennek ellenére délután hatalmas euróerősödés következett be, a jegyzések 1,16 fölé ugrottak, ami új 2 éves csúcs. Az üzenetek ezzel együtt is segítettek a forintnak: az euróval szemben 8-havi, míg a dollárral szemben 2,5 éves csúcsra erősödött.

2017. július 20. 18:00 Megosztás Erős maradt a forint Délután a 305-ös szint fogta meg a forint euróval szembeni erősödését és az esti órákban is itt tartózkodik az árfolyam. Ez tavaly november óta a legerősebb szint a hazai fizetőeszköz esetében. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés