Előfizetői tartalom

Küzd a forint, 303-nál az euró

Portfolio
Az euróval szemben reggel 304 körül stabilan (héthavi mélypontja körül) kezdett a forint, majd mérsékelt hullámzás mellett összességében erõsödni tudott, noha közben külföldön borongóssá vált a részvénypiaci hangulat. Az állampapírok másodpiacán a kötvények körében minimális hozamcsökkenés mutatkozott, míg a diszkontkincstárjegyeknél - összhangban az aukciós eredménnyel - figyelemre méltó emelkedés alakult ki. Ez a kialakult forintgyengülés mellett bizonytalanságra vall a további jegybanki kamatcsökkentések lehetőségével (azok mértékével) kapcsolatban.

2013. december 03. 21:01 Megosztás Csendes kereskedés folyik a forint piacán Az euró-forint kurzusban az esti órákban nem történt számottevő változás, a jegyzések 302,7 közelében tartózkodnak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés