Előfizetői tartalom

Nem bírt esni, így szépen erősödött a forint

Portfolio
Hullámzó kereskedés nyomán kora délutánra mérsékelt erősödést tudott felmutatni a forint, majd mivel rendkívül jól sikerültek az amerikai munkaerőpiaci adatok, ezért ezt (a Fed-től esélyes lépés miatt) elsőre rosszul fogadta a forint. Az euróval szemben azonban sikerült elkerülnie, hogy új többhavi mélypontra essen. A 312,3-as szint tehát újra megfogta a forint esését, majd a délután második felében határozott erősödés következett be a rendkívül jó fejlett részvénypiaci hangulatban. Ezt jórészt technikai tényezők váltották ki, azaz azok a szereplők, akik új mélypontra szerették volna lökni a forintot, egyelőre "feladták" azt a próbálkozásukat.

2014. július 03. 17:40 Megosztás Szépen erősödött a forint A kora délután megjárt 312,3-ról nap végére 310 körülig visszaerősödött a forint, ami a lentebb leírt pozíciózárásokkal, illetve az egyébként kifejezetten jó fejlett részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés