Előfizetői tartalom

Összeomlott a dollár a gyenge amerikai adatokra

Portfolio
A fél hármas átfogó amerikai munkapiaci adatok hatalmas negatív meglepetést okoztak, így a dollár azonnal mélyrepülésbe kezdett, majd 4-kor egy újabb gyenge amerikai adat hatására tovább ütötték a dollárt. Az euróval szembeni jegyzések 1,7%-os, a japán jennel szembeniek 2%-os dollárzuhanást mutatnak, és a forinttal szemben is csaknem 2%-os mozgásról beszélhetünk, hiszen a jegyzések 275-ig zuhantak. A piac lényegében teljesen kiárazta a júniusi Fed kamatemelés esélyét.

2016. június 03. 22:03 Megosztás Már közel 2 százalékot esett a dollár az euróval szemben Az amerikai kereskedés végére a dollár 1,9 százalékot esett az euróval szemben, 1,13625 dollárt ért egy euró magyar idő szerint este 22:15-kor. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés