Előfizetői tartalom

Ritkán látunk ilyet a forintnál, mint most

Portfolio
Múlt csütörtökön a 308-as szintig erősödött a forint az euróval szemben és azóta lényegében ehhez a szinthez tapadt. Ilyen hosszú ideig ilyen csekély mozgást nagyon ritkán látunk a forint árfolyamánál, az utóbbi évek grafikonját megnézve nem is találtunk ilyenre példát. Közben persze a dollárral szemben volt némi mozgás, de csak azért, mert a zöldhasú kilengett a főbb devizákkal szemben például a Fed kamatemeléssel kapcsolatos piaci várakozások változása miatt.

Látványos volt a dollár fordulata tegnap napközben, hiszen az euróval szemben kora délután egészen 1,0520-ig erősödött, majd elkezdett esni és ma hajnalban már 1,06 feletti jegyzéseket láttunk. A napos grafikonon ez mindössze azt mutatja, hogy az 50 napos mozgóátlag megállította a dollár erősödését és most további "erőgyűjtés" zajlik.A fenti látványos mozgás mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés