Előfizetői tartalom

1%-ot erősödött szeptemberben a forint

Portfolio
A görög és az olasz belpolitikai feszültség, illetve az amerikai költségvetés körüli huzavona határozott hangulatromlást okozott ma reggelre a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon, de ez a múlt héten is teljesen érzéketlen forintot nem különösebben zavarta. Sõt, ahogy minimálisan oldódni kezdett délelõtt a piaci feszültség, a forint gyorsan erõre kapott és délután 297 közelében másfél hetes csúcsra ugrott az euróval szemben. A hónapot és így a negyedévet 297,5 körüli szinten zárta a forint, így mintegy 1%-os erősödést tud felmutatni augusztus végéhez képest.

2013. szeptember 30. 21:09 Megosztás Gyengült az euró A késő esti órákban az euró valamelyest gyengült a dollárral szemben, a kurzus jelenleg 1,353 közelében ingadozik. A devizapiacon továbbra is elsősorban a 2014-es amerikai költségvetés körüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés