Előfizetői tartalom

A forintot is új csúcsra húzták

Portfolio
Bár az EKB-elnök nem mondott semmi nagy újdonságot tegnap, a piac mégis a szigorítás felé elmozdulásként értékelte a szavait és így nagy erősödést produkált az euró a dollárral szemben. A jegyzések ma délelőtt 1,17 közelébe, kétéves eurócsúcsra ugrottak, aztán megnyugodott a piac. Közben a forint az euróval szemben emellett is jól teljesít, 305 alá tudott jutni, így már 9-havi csúcson jár. Emiatt a dollár/forint árfolyam 262 alá bukott, azaz 2,5 éves forintcsúcsról beszélhetünk.

2017. július 21. 13:29 Megosztás A forintot is új csúcsra húzták Meglódult az utóbbi percekben a forint az euróval szemben is: a jegyzések 304,7 körülig süllyedtek, azaz így már 9-havi csúcsra ugrott a forint. A dollárral szemben 261,7 körül jár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés