FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Török líra: itt a nap grafikonja

Portfolio
Reggel újabb esés indult a török líránál, de délelőtt óta több hullámban jelentős erősödés bontakozott ki, ami délután szárnyalássá fokozódott, ami a forintot is magával húzta az erősödés felé. Közben Trump tegnap délutáni beszéde óta összességében jelentős a dollárgyengülés a főbb devizákkal szemben, az euró ellenében egy lényeges trendvonal is megtört.

2017. január 12. 16:00 Megosztás Mintaszerű a líra fordulata A mai nap grafikonja "versenyen" bizonyára előkelő helyen végezne a török líra dollárral szembeni árfolyamának napi periódusú grafikonja. A rendkívül begyorsuló esés után, még a 4,00-ás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés