Előfizetői tartalom

Új időszak kezdődhet Magyarországon

Portfolio
A Standard & Poor’s sasszemmel figyeli az itthoni fejleményeket, ha rossz irányba mennének a dolgok az ő megítélésük szerint és rontanának a besorolásunkon, akkor új időszak kezdődhet a "junk" (bóvli) kategóriás, tehát befektetésre nem javasolt államkötvényekkel - hívja fel a figtyelmet ma délelőtti piaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank Treasury Sales csapatának tagja.

EUR/HUF (288,50 - 292,50): A tartósan rossz nemzetközi hangulat és a belföldi bizonytalanságok, főleg a devizahitelek végtörlesztései miatt az eddig csökkenő irányba mutató hazai alapkamatpálya várhatóan trendet fog váltani, egyre inkább az emelésé lehet a főszerep. A Standard & Poor’s sasszemmel figyeli az itthoni fejleményeket, ha rossz irányba mennének a dolgok az ő megítélésük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés