Előfizetői tartalom

Szenvedett a forint, újabb mélyponton a font

Portfolio
A csütörtöki határozott forinterősödés pénteken teljesen megfordult és késő délutánra 315-ről 317 fölé visszagyengült az euróval szemben, azzal párhuzamosan, hogy a Brexit-utáni nagy részvénypiaci fellélegzés mára kifulladt, a kötvénypiacokon viszont rali, azaz hozamesés indult a Bank of England újabb lazító lépéseire készülve. Ennek hatásai átszűrődtek a magyar piacra is, közben a font bő kétéves mélypontra esett az euróval szemben és 31 éves mélypont közelébe ereszkedett a dollárral szemben.

2016. július 01. 17:33 Megosztás Szenvedett a forint, újabb mélyponton a font Nem tudott nap végén sem szépíteni a forint: az euró kora este is 317 felett ragadt. Közben délután újabb fontesési hullám indult: az euró ellenében 0,84-ig emelkedtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés