Előfizetői tartalom

Péntek esti rali a forintpiacon

Portfolio
Pénteken a borongós nemzetközi befektetői hangulatban másfél hetes mélypontra esett a forint az euróval szemben 310-nél a bankközi piacon, majd ahogy javulni kezdett délután a hangulat, úgy a forint is erőre kapott. Kora estére a Deutsche Bankkal kapcsolatos pletyka miatt hirtelen kilőtt a bankpapír árfolyama, ami a részvényindexek ugrásán keresztül a forintnak is segített, így péntek késő estére egészen 308-ig vissza tudott erősödni az euróval szemben.

2016. szeptember 30. 21:29 Megosztás Péntek esti rali a forintpiacon A vezető amerikai részvényindexek 1% körüli pluszban ragadtak az utóbbi egy óra során, és a vezető devizapárokban is oldalazás látszik, a forint mégis határozott erősödést mutat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés