Előfizetői tartalom

Visszagyengült egyhetes csúcsáról a forint

Portfolio
A Fed-döntéssel keltett remek globális befektetői légkör és a magyar devizahiteles mentőcsomag újabb részletei együtt egyhetes csúcsra emelték a forintot a vezető devizákkal szemben, amellyel párhuzamosan az OTP Bank részvényei is meglódultak. Mindez amellett történt, hogy a magyarországi bankokra a jelek szerint még komoly terhek várnak. Egy esti ukrán hír szerint ez az ottani kötvénybefektetőknél sem zárható ki, hiszen lehet, hogy "önkéntes" adósságleírást kell vállalniuk az ország megsegítése érdekében. Ez is szerepet játszhatott az esti forintgyengülésben.

2014. június 19. 18:25 Megosztás Visszagyengült egyhetes csúcsáról a forint A napközbeni jó globális befektetői hangulatban a forint több hullámban egészen 304,3-ig erősödött az euróval szemben (egyhetes forintcsúcs), majd kifulladt a magyar fizetőeszköz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés