Előfizetői tartalom

Zlotyt kell venni forint ellenében a JPMorgan szerint

Portfolio
Hullámzó kereskedést élt ma át a forint az euróval szemben 311-312 között a bankközi piacon, miközben egyre romlott a nemzetközi részvénypiaci hangulat. Az elmúlt két nap alapján a forintnál elmaradt az a hullámszerű erősödés, ami amiatt volt várható, hogy pénteken sikerült letörnie egy fontos technikai támaszvonalat 312 közelében. Azt, hogy ez ma is elmaradt, összefügghet egy váratlanul "puhára" sikerült lengyel devizahiteles mentőcsomaggal, ami a zloty felé irányíthat a térségi befektetőket a forinttal szemben.

2016. augusztus 02. 21:17 Megosztás A SocGen is vetetné a zlotyt a forint ellenében A JPMorgan alább kifejtett logikájához hasonlóan kedd esti devizapiaci ajánlásában a Societe Generale stratégái is vételre ajánlják a lengyel zlotyt a forint ellenében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés