Előfizetői tartalom

Elmondta Magyarország megmentője, miért temet már minket

Többek között az európai nacionalizmus növekedése miatt jelenleg nagyobb a stabilitás a fejletlenebb feltörekvő országokban, ezért gondolja úgy Michael Hasenstab, a Franklin Templeton kötvényguruja, hogy Európa helyett inkább Latin-Amerikában és Ázsiában érdemes befektetési lehetőségeket keresni. Persze könnyen beszél az a befektető, aki egy vagyont keresett többek között magyar kötvénybefektetésein, majd a jegybank hathatós közreműködésével kiszállt a piacról.

A jelenlegi új gazdasági világrendben a feltörekvő országok meglepő biztos menedéknek számíthatnak - mondta a Bloombergnek adott interjúban Michael Hasenstab a héten. Nem meglepő, hogy a kötvényguru a feltörekvő országokra fogad, már tavaly októberben megjósolta az idei rallyt a piacon. A mostani nyilatkozatból azonban úgy tűnik, hogy Európa és az USA kárára egyre jobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés