Előfizetői tartalom

Gyengélkedik a forint az amerikai döntés után is

Portfolio
Elmaradt az ázsiai pénz- és tőkepiacokon az ujjongás azt követően, hogy ma hajnalban nagy többséggel elfogadta az amerikai Szenátus az ún. mentőcsomagot. A hűvös fogadtatás az európai kereskedésre is jellemző lehet (fél százalék körüli mínuszban nyithatnak az európai főbb részvényindexek), ami a forint gyengélkedésében már most is tükröződik.

eurhufcomp A várttal ellentétben nem fogadták nagyfokú lelkesedéssel a piacok az amerikai mentőcsomag szenátusi zöld jelzését, inkább a kétkedő hangok kerekedtek felül, nemcsak az amerikai, hanem az európai bankrendszer jövőjét illetően is. Tegnap este a francia EU-elnökség óriási méretű európai mentőcsomagra tett javaslatot, ami arra utal, hogy az öreg kontinensen is komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés