Előfizetői tartalom

ÁKK: sikeres volt a jüankötvény előkészítésére tartott roadshow

MTI
|
Portfolio
Sikeresnek értékelte a Bank of China (BOC) által a jüankötvény kibocsátásának előkészítésére hétfőn és kedden rendezett "non-deal roadshow"-t az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint "a tárgyalások sikeresek voltak, a befektetők nagyon elégedetten és pozitívan nyilatkoztak Magyarországról a hallottak alapján".

A roadshow célja a BOC által előre egyeztetett befektetői találkozókon Magyarország bemutatása volt, amely egy későbbi kötvénykibocsátást készített elő - hangsúlyozta az ÁKK. Magyarország számára ez egy új piac, ezért a feltérképezés és az ismerkedés volt az elsődleges - tették hozzá. Az államadósság kezelő múlt csütörtökön jelentette be, hogy Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés