Előfizetői tartalom

Mai bejelentésre várnak a forintbefektetők - kissé nyugodtabb a helyzet (2.)

Portfolio
Kissé nyugodtabb, de az elmúlt napokhoz képest jóval alacsonyabb forgalmú a magyar bankközi devizapiac - jelezte a Portfolio.hu érdeklődésére Kolba Miklós, az ING Bank devizakereskedője. Elmondása szerint a reggeli, átmenetileg 272 körülre emelkedő EURHUF árfolyam a reggeli 5 milliárd eurós, az Európai Központi Bank (EKB) hitelkeretéről szóló hír hatására több hullámban egészen 262-ig süllyedt.

eurhufcomp 11:20-kor már 262 körül járt a kurzus, azaz a reggeli szintekhez képest mintegy 3.5%-os felértékelődés mutatkozik a tegnapi bő 7%-os zuhanás után.Kapcsolódó cikkünk2008.10.16 08:01 Itt a segítség Magyarországnak! - Mit hozhat az EKB 5 milliárd eurója? (3.)Ahhoz, hogy elkerüljük az ismét 270 körüli euróárfolyamot, még ma kellene hallanunk valamit arról a csomagról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés