Előfizetői tartalom

Rántják a forintot is a jó hírekre

Portfolio
A tegnap késő délutánra jellemző 242.50-243 körülről ma reggel 8:47-re egészen 240.50-240.80-ig erősödött a forint az euróval szemben a bankközi piacon. A régiós devizák is izmosodnak, köszönhetően az amerikai kormány tegnap este napvilágot látott, "megmentő ügynökséggel", illetve más lényeges intézkedésekkel kapcsolatos terveire.

eurhufcomp A lengyel zloty a forinthoz hasonlóan a tegnapi záráshoz képest mintegy fél százalékkal értékelődött fel mostanáig, míg a cseh korona lényegében stagnált. A magas kamatozású dél-afrikai rand 1%-ot, a még magasabb kamatot fizető török líra közel 2%-ot ugrott a közös európai fizetőeszközzel szemben, mert a javuló kockázatvállalási hajlandóság nyomán kezdik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés