Előfizetői tartalom

Újabb 100 milliárdért cserélt devizát az MNB

Portfolio
Egy hónapos futamidejű finomhangoló devizaswap-tendert tartott a Magyar Nemzeti Bank. A jegybank a tenderre beérkezett 127 milliárd forint ajánlatból 100 milliárd forintot fogadott el. A hétfői tender eredményét, valamint a szerdai lejáratot figyelembe véve az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás továbbra is 850 milliárd forint - olvasható a jegybank hétfői közleményében.

Egy hónapos futamidejű, forintlikviditást nyújtó devizaswap tendert tartott hétfőn a Magyar Nemzeti Bank. A 320 millió euró (100 milliárd forint) felajánlott mennyiségre 410 millió euró (127 milliárd forint) értékben adtak be ajánlatot a bankok. Az MNB 100 milliárd forint értékben kötött üzletet a bankokkal. A meghirdetett swap-tenderen öt bank vett részt. A szerdai lejáratot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés