Újabb 200 milliárdot adott a bankoknak az MNB devizáért cserébe

2017. március 13. 15:30    
nyomtatás
 
Újabb finomhangoló devizaswap-tendert tartott a Magyar Nemzeti Bank. A jegybank az egy hónapos lejáraton meghirdetett tenderre beérkezett 275 milliárd forint ajánlatból 200 milliárd forintot fogadott el. A hétfői tender eredményét figyelembe véve az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás 500 milliárd forint - olvasható az MNB közleményében.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Egy hónapos futamidejű, forintlikviditást nyújtó devizaswap tendert tartott hétfőn a Magyar Nemzeti Bank, amelyen a 480 millió euro (150 milliárd forint) felajánlott mennyiségre 881 millió euro (275 milliárd forint) értékben adtak be ajánlatot a bankok. Az MNB 200 milliárd forint értékben kötött üzletet. Az egy hónapos lejáraton meghirdetett swap-tenderen 7 bank vett részt. A hétfői tender eredményét figyelembe véve az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás 500 milliárd forint.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium