Előfizetői tartalom

Egészség: hiszünk-e az interneten olvasott tanácsoknak? (x)

Portfolio
Évekkel ezelőtt az "interneten olvastam" kifejezés nem jelentett mást, mint hogy az információ megbízhatatlan, és leginkább a szerencsén múlik, hogy hiteles tudás birtokába jut a netező, vagy egy félrevezető vagy kizárólag reklám célú weboldalra jut. Az információ megbízhatósága különösen fontos, ha az egészségünkről van szó. Mi változott az elmúlt években? Mekkora ma az internet szerepe? Értjük és elfogadjuk az ott olvasottakat?

A hírportálok, életmód, sport és gazdasági tematikus portálok mellett a hiteles orvosi információk iránti igényre alapozva csendben felnőtt egy önálló tematikus portáltípus, az egészségportáloké. A szakmai háttérrel is rendelkező egészségportálokat jelenleg havi 1,8-1,9 millió internetező látogatja havonta, a legnagyobb site-okat külön-külön is több mint egymillióan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés