Előfizetői tartalom

Ételek, amiket az egészséged érdekében jobb, ha elkerülsz

Webbeteg.hu
Gondolkodtál már azon, melyek azok az ételek, amelyeket jobb lenne elkerülnöd? Bizonyos adalékanyagok, így a hidrogénezett növényi olajok, az akrilamidok és a nitrátok bizonyítottan károsak.

Akkor fogod tudni elkerülni a káros élelmiszereket, ha azonosítani tudod a rizikós összetevőket. Ide tartoznak az élelmiszerekhez kevert adalékanyagok, melyek megváltoztatják, illetve fokozzák az étel ízét, megőrzik állagát, vagy tartósítják azt. Ha ismered a veszélyes összetevőket, legközelebb már el tudod dönteni, hogy mi ne kerüljön a kosárba. A rákos sejtek burjánzásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés