Előfizetői tartalom

Concorde: nyárra elfelejtjük ezt a rémálmot

Portfolio
Az elmúlt hetek botrányeseményei után sok ügyfélben megrendülhet a bizalom nemcsak a hazai brókercégek, hanem az alapkezelők iránt is, éppen ezért a Concorde Alapkezelő mai sajtótájékoztatóján Bilibók Botond vezérigazgató kiemelte, hogy a két szegmenst nem érdemes és nem is szabad egy kalap alá venni. Szerinte a Quaestorral kapcsolatos mostani esemény nem egy brókercsőd, hanem egy kötvény-kibocsátási kérdés, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy szerinte nem egyedül a Felügyelet felelőssége, ami most történt, hanem legalább annyira a piacé is, amiért hallgatott.

Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója az alapkezelő mai sajtótájékoztatóján az utóbbi hetek brókerbotrányairól és a Concorde Alapkezelő szerepéről és megítéléséről beszélt. A Quaestorral kapcsolatos mostani esemény nem egy brókercsőd: kibocsátottak egy kötvényt, ami önmagában egy kötvény-befektetési kérdés. Bilibók Botond kiemelte, hogy a Concorde...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés