Előfizetői tartalom

Évek óta nem volt ilyen rossz szériájuk a nagybefektetőknek

Portfolio
A világ hedge fundjai közel 21 milliárd dolláros tőkekivonást szenvedtek el júniusban, függetlenül attól, hogy egyébként a legtöbbjüknél javult a teljesítmény. A múlt havi adat összességében mínuszba küldte a második negyedév tőkeáramlási adatait is, ilyen rossz szériája legutóbb 2009-ben volt a szektornak - írja a Financial Times.

Az áprilisi és májusi tőkebeáramlás után a mostani mínusz 21 milliárd a második negyedéves összesített adatokat 10,7 milliárd dolláros mínuszba hozta ki, mellyel az eVestment adatai szerint ez már a harmadik, negatív tőkeáramlással záruló negyedév a sorban. Ilyen hosszú ideig tartó tőkekiáramlási sorozatot a szektor legutóbb 2009 második negyedévében élt meg. Az év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés