Előfizetői tartalom

Fél évet is várhatnak a pénzükre a brit ingatlanbefektetők

Portfolio
Az Aviva közlése szerint a brit ingatlanalapjából való pénzkivonást várhatóan csak jövőre teszik lehetővé a befektetőknek, ami 6-8 hónapos felfüggesztést jelent. A brit Aviva biztosító leánycége úgy véli, szükség van a felfüggesztés meghosszabbítására, mivel a jelen környezetben ingatlant értékesíteni enyhén szólva is nehéz - számol be a Reuters.

Az Aviva Property Trust ingatlanalapja csak egyike volt azon alapoknak, amelyeket rövidebb-hosszabb időre felfüggesztettek egyes brit alapkezelők a Brexitről szóló népszavazást követő ingatag ingatlanpiaci helyzet miatt. Először az M&G Investments, az Aviva Investors és a Standard Life Investments döntött úgy, hogy felfüggesztik a tőkekivonási lehetőséget, később őket követte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés