FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Fellélegezhet a Pimco

Portfolio
Két hónap telt el Bill Gross távozása óta, de az általa 27 éven át kezelt Pimco Total Return alap még most is jelentős tőkekiáramlásokat szenved el hónapról hónapra, bár igaz, novemberben lassult a tőkekiáramlás üteme. A világ legnagyobb aktívan kezelt kötvényalapjából novemberben 9,5 milliárd dollárnyi tőke keresett magának új gazdát, bár a 162,8 milliárd dolláros kezelt vagyonával még így is maga mögé utasítja a versenytársakat - számolt be a The Wall Street Journal.

Szeptemberben és októberben a befektetők 23,5, illetve 27,5 milliárd dollárt vontak ki az alapból Gross távozását követően. Az alap csak egymaga 8 milliárd dollárt vesztett a kötvényguru távozását követő két hétben.A Total Return alap lassuló tőkekiáramlása annak köszönhető, hogy a Pimco jelentős alapkezelői teljesítményről számolt be a közelmúltban. A kötvényalap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés