Előfizetői tartalom

Máris kiábrándult Magyarországból a megmentő?

Portfolio
A Templeton továbbra is az ország legnagyobb hitelezőjének számít, szeptember végén 6 alapjukban az államadósságunk 11,9%-ának megfelelő kötvény volt. A statisztikák szerint a harmadik negyedév során az alapokban lévő vagyon stagnált, a magyar kitettség minimálisan csökkent, a portfóliókban átlagosan 6,9% volt magyar papírokban. Érdekes fejlemény viszont, hogy az augusztusi nagyobb kötvénylejáratnál felszabaduló összegeket az alapkezelő nem újította meg, inkább más befektetési lehetőségek után nézett. Ettől még nem kell rémeket látni, a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy lejáratig megtartja Hasenstab és csapata a magyar kötvényeket.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Ehhez hasonló témákról is szó lesz a csütörtöki Öngondoskodás 2014 konferenciánkon. Az utolsó helyek még kiadók! Információ és jelentkezés A Franklin Templeton nemcsak Amerikában és Európában meghatározó alapkezelő, hiszen a magyar befektetők számára is elérhetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés