Előfizetői tartalom

Menekül a piacról a milliárdos részvényguru

Portfolio
Ahogy a piac a jövő heti Fed-kamatdöntést várja, a legendás hedge fund-menedzser, David Tepper szerint itt az ideje kiszállni a részvényekből. A sokak által az alapkezelés sztárjának tartott Tepper, aki többek közt a 2010 óta tomboló bikapiacot is megjósolta, jelenleg a magas volatilitás miatt nem tartja kifizetődőnek a részvénypiacon való manőverezést - írja a CNBC.

David Tepper vagyonkezelő milliárdos szerint ideje kiszállni a piacról, mondta majdnem öt évvel azután, hogy az amerikai sajtónak tett nyilatkozata után elindult a Tepper-raliként emlegetett szárnyalás a részvénypiacon. A 20 milliárd dollárt kezelő Appaloosa Management alapítója és vezérigazgatója egy jóval óvatosabb befektetési politikára váltott, csütörtöki nyilatkozata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés