Előfizetői tartalom

Menekül a sztárbefektetésektől a tőzsdei cég

Portfolio
Megszabadul a hedge fund-kitettségének egy jókora részétől a Fortress Investment Group. Nem ez az első ilyen döntés a vállalatnál, az elmúlt években több, hasonló lépésre is rákényszerült a befektetési cég. A hedge fund kitettség leépítésével több vezető beosztású személy is távozik a cégtől - írja a The Wall Street Journal.

Az ügyhöz közel álló források szerint a Fortress eladja Partners alapjának minden olyan kitettségét, amely más hedge fundokkal szemben állt fenn, mellyel az alapban gyakorlatilag csak magántőke-befektető cégekkel szembeni kitettség marad, bár a források úgy tudják, hogy hamarosan ezeket is leépíti a vállalat. A Partners alap még 2010-es csúcsán 1,7 milliárd dollárnyi vagyont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés