Előfizetői tartalom

Piaci összeomlásra játszik Soros György?

Portfolio
Soros szerint Trump lépéseit nem lehet előre megjósolni és csak idő kérdése, hogy megbukjon. Ezt a nézetét támaszthatja alá részben az is, hogy jelentős eladási opciókkal bír amerikai részvényindexekben, tehát ha esik a piac, Soros szép profitra tehet szert - írja a legfrissebb értékpapír-felügyeleti adatokra hivatkozva a Reuters.

Az értékpapír-felügyelet (SEC) felé történő adatközlésből kiderül, hogy a Soros Fund Management június 30-cal bezárólag jelentős put (eladási) opciókkal rendelkezett a PowerShares QQQ Trust, az SPDR S&P 500 ETF és az iShares Russell 2000 ETF tőzsdén kereskedett alapokban. A három alapban közel 1,8 milliárd dolláros put opciók voltak az adatok alapján, az alapok mindegyike...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés